Според данните Николов събира 60,1% подкрепа: Димитър Николов (ГЕРБ) - 60,1%Константин

...
Според данните Николов събира 60,1% подкрепа: Димитър Николов (ГЕРБ) - 60,1%Константин
Коментари Харесай

Димитър Николов от ГЕРБ е новият стар кмет на Бургас

Според данните Николов събира 60,1% поддръжка:

 

Димитър Николов (ГЕРБ) - 60,1%
Константин Бачийски (Средна европейска класа) - 9,2%
Димитър Найденов (независим) - 8,5%
Тодор Ангелов (Възраждане) - 6,2%
Станимир Баев (БСП за България) - 4,5%

Избирателната интензивност е 36,6%.

 

Първите чували с бюлетини започнаха да идват в ОИК-Бургас към 21:00 часа, съобщи Българска национална телевизия. Общо 339 са секциите, които би трябвало да предадат изборните си бумаги.

 

Около 1:00 часа нощес беше се образувала опашка от рейсове с ръководители на СИК-ове. В залата имаше и стотици членове, които чакаха да предадат своите изборни бумаги.

 

" Нямаше закъснение при предаването на протоколите. Ние обработваме 339 секции. Въпреки, че в късен час започнаха да идват, към 4:30 часа бяхме обработили съвсем всички секции. До час ще приключим с обработката на протоколите и ще има дефинитивни резултати ", изясни Фани Семерджиева, ръководител на ОИК-Бургас.

По думите на Димитър Николов, ГЕРБ си удостоверява постоянното наличие в районите:

 

" Смисълът на локалната власт е да си покрай хората. Невъзможно е да реша всички проблеми на града за малко време. Но те виждат старанието, волята и смелостта, която влагам в решаването на дилемите ".

 

Данни на ЦИК към 06:00 на 30.10.2023 година при обработени 72.81% СИК протоколи в OИК дават 60.42% на Николов, 9.23% на Константин Бачийски, 7.95% на Димитър Найденов, което на процедура демонстрира, че Николов от ГЕРБ ще продължи да бъде кмет на морския град. 

 

ФрогНюз
 
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР